Over ons

Behoefte

Iedereen is tegenwoordig beter geïnformeerd en wil beter geïnformeerd zijn. Dat geldt voor consumenten, professionals, ondernemers, leden en wie je ook maar als groep wilt herkennen. En de mogelijkheden zijn er met de mobiele en internettechnieken.

Als ervaren marketeers zagen wij dat bestaande werkwijzen vooral gebaseerd zijn op zenden, terwijl er juist behoefte is aan delen, ontdekken en verbinden. Daarvoor leent de dialoog gespreksvorm zich goed. Naar ons idee een ideale vorm om met elkaar in contact te komen. Vandaar ook iDiaLoog als ons eerste en nog steeds kerninstrument.

In het verlengde hiervan ontdekten we dat sommige doelgroepen behoefte hebben aan praktische en gerichte leermodules. Dat kan met e-learning. Daarom ontwikkelden we iDiaLearn, dat behoefte gestuurde compacte modules levert. 

Sommige doelgroepen gaan zelfs nog verder en vragen ons hun intervisie te faciliteren. Kenmerkend voor hun behoefte is dat ze werkelijk onafhankelijk hun onderlinge communicatie kunnen organiseren en vastleggen. Dit was aanleiding om iDiaVisie op te zetten.  

iDiaConnect
Al onze diensten hebben verbinden en delen als gemeenschappelijke factor. We verwachten in de toekomst nog meer behoefte gedreven diensten te kunnen aanbieden op basis van deze uitgangspunten. Ideaal dus dat ze met elkaar verbonden zijn.

Wie zijn wij?

Zoals gezegd twee ervaren marketeers met beiden een leerschool in de farma wereld. Onze opleidingen vormen een aardige complementaire mix van zakelijke, communicatieve en inhoudelijke kennis en ervaring. Daar waar we niet complementair zijn, laten we ons graag bijstaan door deskundigen uit ons netwerk.

Ric Feller                 Winand Kissels